Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Quan les bosses són un pont per l'amistat


Ahir vam estar de celebració, va ser el Dia  Internacional de l'Amistat. Fou l'any passat, quan l'Assemblea General va designar aquesta data amb la idea que l'amistat entre els pobles, els països, les cultures i les persones inspirés iniciatives de pau, donant l'oportunitat d'establir ponts entre les diferents comunitats.

Per posar una nota tendra a aquesta celebració, us convido a veure un curtmetratge d'animació que explica una història d'amistat entre dues persones una mica singulars, La captaire i les bosses.



És una història que parla de solitud i de sentiments, de com una petita acció pot dibuixar un somriure a la cara d'una persona poc acostumada a  experimentar situacions d'alegria.
 
És una història muda, com moltes de les nostres històries, on no calen paraules perquè l'amiga o l'amic sap què està passant, només la música ens acompanyarà. Una música que pretén adequar-se a la història que explica, pausada, melòdica.

L'animació està molt aconseguida, així com els decorats i l'ambientació. El curtmetratge va guanyar el primer premi en el Festivit 2007. Avui felicito el seu Director Eduardo Suazo López, per aquesta commovedora història.




Pels més petits i petites un recull de material per poder treballar a les aules:
Activitat 1 proposada en interpeques2.
Activitat 2 proposada en interpeques2.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si vols fer aportacions i comentaris, pots incorporar-los en aquest espai i en breu els veuras penjat. Gràcies per compartir les vostres opinions